Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Shutterstock

Verreweg de meeste foto’s per maand (duizenden) verkoop ik bij shutterstock. Daar heb ik ook mijn videoclips staan, hoewel foto’s beter verkopen. Ik kan veel vertellen over mijn foto’s, en dat ga ik de komende tijd ook zeker doen, maar neem gewoon eens een kijkje in mijn portfolio. En vragen? Gewoon even reageren op deze post, ik beantwoord ze graag!

Klik op het logo voor een overzicht van mijn foto’s bij Shutterstock

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: