Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Kringloopwinkel voor stockspullen

Met enige regelmaat, laat ik zeggen eens in de twee weken, ga ik naar een kringloopwinkel. Ik mag graag snuffelen en ideeën opdoen terwijl ik daar ben. Er zijn er meerdere in de regio. Vandaag was ik in Zeist, daar is de boel goed gesorteerd, wat handig is. Dit stoeltje vond ik daar, en ik besloot dit op twee manieren vast te leggen. Gewoon, voor degene die alleen een foto van een schommelstoel nodig heeft, en als verjaardagsstoel voor hen die een feestje maken ;). Morgen ga ik de hele dag naar de studio, ik heb weer ideeën genoeg opgedaan. Even langs de supermarkt voor wat bloemen en etenswaren, en dan een dagje spelen 😉
De verkoop loopt goed vandaag, met name Shutterstock gaat erg goed!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: