Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Model in de dop !

Afgelopen vrijdag was de kleine Daniël in de studio. Soms zijn er kinderen die schuchter binnenkomen, en helaas niet echt loskomen. Daniël niet, hij had overal plezier in, en dat spatte van de foto’s af. De foto’s zijn bewerkt, maar de keywords moeten er nog in. De keywords zet ik altijd in de foto zelf, dat is het eenvoudigst uploaden naar meerdere bureaus, anders blijf je aan de gang. Daarna nog even de Tiffs nalopen op copyrights, je kunt hier bijvoorbeeld zien dat er een logo op de trui staat, en dat mag voor stockfoto’s beslist niet. Komende week ga ik beginnen met uploaden. Wat een gozertje he?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: