Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

123RF

Een van de stockburo’s van het eerste uur is 123RF. De verdiensten zijn stabiel, maar het buro is geen hoogvlieger. De gemiddelde omzet voor mij is daar ca. 10 dollar per dag. Uploaden is erg eenvoudig, dus voor het werk hoef je het niet te laten. Houd wel rekening met een vrij lange uploadtijd, volgens mij wordt FTP daar enorm geknepen. Ik heb zelf een snelle glasvezelverbinding, en er zijn buro’s waar ik even met mijn ogen knipper, dan zijn de foto’s binnen, maar wekelijks staat de computer hier een paar uur te stampen op 123RF. Maar, gelijktijdig kan ik de andere buro’s bevoorraden, dus het is niet zo ernstig. Klik op de foto om naar 123RF te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: