Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Wedstrijdje stockfotografie

Ik ben de operator van een kleine community over stockfotografie, lekker Nederlands, dus laagdrempelig. Daar houden we van tijd tot tijd themawedstrijden, er wordt een volgend thema bedacht door de winnaar van de vorige wedstrijd, en dat is altijd degene met de meeste downloads. Vandaag ging het thema “Olympische spelen” van start. Lastig, de Olympische ringen daar staat copyright op. Dus iets bedenken dat met sport te maken heeft. Uiteindelijk mijn man Martin in zijn hardloop-outfit, en een gouden, bronzen en zilveren medaille. Zou ik winnen? Je kan altijd even een kijkje nemen op het forum: KLIK HIER

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: