Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Kleur verkoopt

Kleur verkoopt. Het is heel eenvoudig, een bos bloemen in heldere frisse kleuren springt eruit, en verkoopt dus. Dat ik vandaag met deze foto een beetje heb overdreven, dat begrijp ik wel. Maar ik mag graag eens iets anders uitproberen, dus naast effen gekleurde achtergronden heb ik deze regenboog als achtergrondje gebruikt. Dit soort achtergronden zijn natuurlijk experimenten. Ze zullen bij de stockbureaus zeker binnen komen, maar of de klant er iets mee kan? Met dit soort foto’s kan het twee kanten opgaan, niemand vindt het iets, of ze gaan goed lopen. Altijd het experiment waard toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: