Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Een grapefruit

Vandaag ben ik opnieuw naar de studio geweest. Ik had wat spullen meegenomen met boodschappen doen, waaronder een rode grapefruit. Hier laat ik een paar van de foto’s zien die ik daarmee heb genomen. Zo zie je dat je weinig nodig hebt om heel verschillende foto’s te maken. Nou heb ik wel een enorme basisvoorraad met spulletjes, dus een houten dienblaadje, servetjes, lepels etc. dat heb ik allemaal wel in de studio.
Ik ben vandaag ook nog naar de kringloopwinkel in Soest geweest. Die is recent een stuk uitgebouwd, en vanaf dat moment hebben ze regelmatig leuke spulletjes waar ik weer iets mee kan. Ik keek bv. elke keer als ik op het gemeentehuis was jaloers naar de blauwe miniatuur-kliko’s die daar op de balie stonden. Vandaag vond ik er eentje, 40 cent. Ik had ze wel van de Action, in zoete kleurtjes, maar deze is echter. En ik ben gek op alles wat miniatuur is en echt lijkt 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: