Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Portret van Jos

Vandaag heb ik niet zoveel aan stockfotografie gedaan. Wat ik wel heb gedaan is 95 foto’s klaarzetten bij Shutterstock voor de reviewer, ik hoop en verwacht dat ze er as. dinsdag doorheen gaan, reviewen kost op het ogenblik ca. 4 dagen vanaf de eerste upload, en ik heb vrijdagavond alvast wat klaargezet. Wat ik ook heb gedaan is de portretfoto’s van Jos voorzien van een titel, beschrijving en de nodige keywords. Toen ik de foto’s van Jos nam, waren ze aanvankelijk niet bedoeld voor stockfotografie. Ze waren meer bedoeld als vriendendienst, op een spontaan opgekomen moment. Later zei Jos dat ik de foto’s natuurlijk mocht gebruiken voor stockfotografie. Hij heeft een modelrelease getekend dus alles is in orde. Ik moest dus alleen nog even tijd vinden voor de (Engelse) keywords, en dat heb ik nu gedaan. Een nieuwe serie is altijd spannend om te zien of ze gaan lopen!

Recent heb ik ook een korte film over Jos gemaakt. Voor degene die 4 minuten over heeft om te kijken naar een sportman die nog uitsluitend op karakter loopt, omdat zijn lichaam het af laat weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: