Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Dagelijkse werkzaamheden voor stockfotografie

Vandaag heb ik een beetje van alles gedaan, maar geen foto’s genomen. Ik ben aan het voorbereiden voor lentefoto’s, en daarvoor heb ik een aantal kleurige bakjes en bakken gekocht. Verder heb ik onze balkontafel naar de studio gesjouwd, en stond ik vanochtend al om 10.00 uur bij de Intratuin om plantjes en bloemetjes te kopen. Helaas waren er geen narcisjes die al open waren, en dus moet ik nu even pas op de plaats maken. Deze bolletjes staan in potten op de vensterbank, en de bloemen ben ik aan het open kijken.
Verder heb ik de studio opgeruimd, en een schone nieuwe papierrol voor de achterwand opgehangen. De graffiti aan het eind van de shoot met David kostte me uiteraard mijn huidige achterwand, maar de vloer was toch al wat groezelig aan het worden, dus het mocht wel.
En dan ben ik natuurlijk foto’s aan het bewerken van David, want daar ben ik nog wel een stief kwartiertje mee bezig. Ik maak altijd veel werk van het bewerken, en van het bedenken en plaatsen van titel, beschrijving en keywords in de foto’s. Daar gaat dus tijd in zitten, maar die verdien ik uiteraard wel terug!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: