Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Diverse thema’s in studio

In plaats van in de lichttent heb ik op de vloer gewerkt, een witte achterwand van papier die op de vloer doorloopt. Als basis had ik een blauwe tafel en twee stoelen, en daar heb ik heel veel thema’s op los gelaten. Dit is dus maar een heel kleine bloemlezing van wat ik heb gedaan. Het is altijd onzeker of het iets is waar een designer op zit te wachten, maar dat blijft altijd spannend. Van het tuinsetje stel ik mij voor dat het wordt geknipt en geplakt op campings etc., maar ik laat de creativiteit graag aan de kopers over, als ze dan ook maar komen 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: