Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Mijn bestseller bij Shutterstock

De wegen van Shutterstock zijn vaak ondoorgrondelijk. Jaren geleden een keer bezig geweest met pakjes. Net begonnen, en de belichting was beslist nog geen succes te noemen. Maar ze kwamen door bij de reviewer, en zowaar, ze werden verkocht. en niet één keer, vaak wel 3 of 4 keer per dag, wat bij mij een succesfoto genoemd mag worden. Deze foto, met deze slechte belichting, is in totaal 558 x gedownload. Ik heb daarna vaak nieuwe pakjes gemaakt, mooiere, met uitgelezen belichting. Maar deze foto, dit succes dat haal ik daar bij lange na niet meer mee. De ranking is kennelijk eenmaal vastgesteld, en daar komt deze foto (gelukkig) nooit meer vanaf. Ik heb hem vaak voorbij zien komen in nieuwsbrieven, op de site van Wehkamp en in folders. Geen idee waarom deze foto nou zo’n succes is geworden!

stock photo : stack with presents

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: