Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Opbrengst rommelmarkt

Zoals ik aangaf zou ik nog een rommelmarkt bezoeken. Het was maar een klein gebeuren, niet veel bruikbaars. Maar er is altijd wel iets waar ik iets mee kan. De oogst, twee koffiemolentjes, een nieuwe blauwe taartschep en 6 nieuwe taartvorkjes (altijd handig met voedselshots om meerdere kleuren te hebben), een houten snijplankje en 3 roze houten plantenbakjes. Ik zal later laten zien wat ik hiermee heb gedaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: