Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Vandaag op stap geweest

Vandaag ben ik met de Nikon Club Nederland op stap geweest. In de ochtend gingen we naar fort Vechten met een deel van het gezelschap, vanmiddag was de Algemene Ledenvergadering, gevolgd door een lezing van de inspirerende natuurfotograaf Marco Paauw. Maar eerst dus het fort Vechten in Utrecht. Daar heb ik zo’n anderhalf uur rondgelopen. Niet allemaal stockfoto’s, maar mogelijk materiaal voor de Nationale Beeldbank? We zullen zien.

Na het bezoek aan het fort was er nog even tijd, en ben ik in de omgeving nog even naar de lente op zoek geweest. Dat leverde o.a. deze foto’s op:


De Algemene ledenvergadering werd kort gehouden, zodat er alle tijd was voor de natuurfotograaf Marco Paauw. Een belangrijke les, check je scherptediepte alvorens je foto te nemen met de daarvoor bedoelde knop op je camera. Tja, nog nooit gebruikt, Marco heeft de tijd genomen om het uit te leggen, een zeer nuttige les dus! en de lezing was ZO inspirerend, dat ik mij meteen heb opgegeven voor een workshop in de Biesbosch. Al op 23 maart sta ik ingeschreven, wordt dus nog vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: