Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Foto’s bewerkt

Inmiddels heb ik een behoorlijke voorraad foto’s opgebouwd die ik nog moet bewerken. Deze week blijf ik daar even mee aan de gang, want dat moet natuurlijk ook gebeuren. As. vrijdag komen zoon en kleinzoon in de studio, en daar ben ik leuke dingen voor aan het bedenken. Tot die tijd dus even geen nieuwe foto’s. In mijn nog te bewerken mapjes vind ik eigenlijk nog steeds foto’s waarvan ik al was vergeten dat ik ze had genomen! Genoeg materiaal dus om mee aan de gang te gaan. Deze komen uit een serie met groenten en fruit, die ik nu aan het bewerken ben. Dat mapje maar eens leegmaken nu!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: