Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Resultaten nieuwe extenter vallen tegen

Ik heb zowel van statief als met de hand geprobeerd te werken met de 70-200 VR II en de RC 20E III, maar persoonlijk vind ik dat erg tegenvallen. De hele serie is bar onscherp, op twee na, die redelijk zijn. Ik heb dus nog wat te oefenen!
Hier wat “wildlife” in de achtertuin.

F5.6/1-160/400 ISO

F5.6/1-125/400 ISO
400 ISO is eigenlijk het maximum wat ik wil gebruiken met de Nikon D3X, want die vertoont dan nog net acceptabele ruis. Dus misschien kan ik bij deze combinatie beter de Nikon D3s gebruiken, waarmee ik moeiteloos 1600 ISO kan gebruiken, of hoger. Dat zal de sluitertijd dus ten goede komen voor het werk uit de losse hand!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: