Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Stockfoto’s in de buitenlucht

Omdat het vandaag zulk schitterend weer was, zijn we erop uitgetrokken. Ik mag graag een fijne wandeling maken in Nederland, met camera, op zoek naar interessante stockfoto’s. Vaak mooie foto’s voor de Nationale Beeldbank, maar natuurlijk ook algemene foto’s, niet alleen bruikbaar voor Nederland. We zijn met de auto naar Nunspeet gegaan, hebben de auto daar achtergelaten, en zijn te voet naar Elburg gegaan. Een NS-wandeling, en vanuit Elburg met de bus terug naar Nunspeet. Omdat het zulk mooi weer was, is er onderweg altijd genoeg te fotograferen. Weer een map om toe te voegen aan mijn onmetelijke werkvoorraad šŸ˜‰


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: