Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Originele thema’s in de studio

Vandaag had ik vader en zoon (zoon en kleinzoon) in de studio. Niet de hele dag, want de wandeling van gisteren heeft er even ingehakt, maar lang genoeg om een paar van te voren bedachte thema’s leuk uit te diepen. Een van de thema’s was “moderne tijd in het gezin”. Dat zijn dus veel computers en veel tablets, en een andere manier van omgaan met elkaar. Dit een beetje uitvergroten is dus leuk om te doen. Hier de moderne tijd met vader en zoon. Daarna hebben we met het oog op oranje nog wat uitbundige voetbalsupporters op de plaat gezet! Goed gedaan Hans en Thijs!

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: