Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Mijn videofilms over stockfotografie

Na een druk verjaardagsweekend ben ik er weer vol tegenaan gegaan. Vanochtend voornamelijk bezig geweest met uploaden, deze week heb ik 125 foto’s om naar alle stockbureaus te sturen. Daar staan ze inmiddels allemaal, lang leve de glasvezelverbinding, maar ze staan nog lang niet allemaal in de juiste categorieën! Beetje saai dus, niks om hier te laten zien van vandaag. Maar voor degenen die de film nog niet kennen hier een Youtube-bestseller, op het moment van schrijven al 3066 x bekeken.

 

Vorig jaar hebben we met een aantal fotografen een shoot gehouden waarbij we vooral elkaar hebben gefotografeerd. Iedereen tekende een modelrelease, dus dat leverde verrassende stockfoto’s op, juist omdat we met een grote groep waren. Die film kan je hieronder bewonderen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: