Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Vandaag weer op fotopad geweest

Vandaag zou het mooi weer worden, we zijn al vroeg op pad gegaan, eerst naar de markt in Baarn, waar we wat moesten shoppen, maar waar ik ook wat foto’s heb genomen, daarna naar Hilversum aan de rand van het Spanderswoud, en de Mediatoren, gevolgd door een wandeling over de vesting van Naarden. Helaas werd toen het weer toch een behoorlijk stuk somberder.
Het is weer een prima mapje met te bewerken foto’s geworden, waarvan ik hier alvast twee bewerkte plaatjes laat zien. Op deze manier is het mogelijk om lekker in de buitenlucht te zijn, en toch te werken. Wie kan dat nou nog zeggen  😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: