Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Eiland De Woude

Vandaag zijn we naar eiland De Woude in Noord-Holland geweest. Een typisch Hollands landschap. Weilanden, weidevogels, boerderijen, het Alkmaardermeer en veel vergezichten. Het mooie weer deed de rest. De uitdaging is niet alleen het landschap te fotograferen, maar ook te zoeken naar conceptuele foto’s. Nou, het is weer een volle fotomap geworden, ik vrees dat het allemaal leuk is voor de winter, want ik ben nog steeds de foto’s van David aan het bewerken. Maar een flinke voorraad geeft een rijk gevoel, laat de winter dus maar komen ;). Deze foto’s heb ik alvast bewerkt en van trefwoorden voorzien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: