Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Rustig weekend geweest

Gisteren was het Open huizendag, en aangezien we ons huis te koop hebben staan had ik even iets anders aan mijn hoofd. Vandaag heb ik een groot deel van de tijd gebruikt om aan de documentaire te werken die ik aan het maken ben. Vanavond heb ik oude(re) vakantiefoto’s bewerkt waar ik nog niets mee had gedaan. Daar zitten nog best kanshebbers tussen voor de stockbureaus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: