Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Photodune veelbelovend stockbureau

Sinds een paar maanden ben ik langzaam aan mijn portfolio van bijna 16.000 foto’s aan het uploaden bij een nieuw bureau, genaamd Photodune. Dit bureau werd mij door iemand aanbevolen, en over het algemeen wantrouw ik nieuwe bureaus. Ze verdwijnen namelijk over het algemeen vaak net zo snel als ze opkomen, en dan zit er een hoop werk in. Dit Photodune, onderdeel van Envato (?) lijkt echter beslist geen eendagsvlieg te zijn, ik zie de verkopen toenemen, terwijl ik nog bezig ben met uploaden van foto’s uit 2009, alles daarna moet dus nog. Ik doe er elke week een paar honderd. Mijn ervaringen zijn dus heel erg positief.

Het resultaat van de verkopen ziet er als volgt uit:
(april is net begonnen, dus die maand moet zich nog bewijzen)


Voor wie ook een kijkje wil nemen bij Photodune: KLIK HIER

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: