Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Moederdag

Het is al rijkelijk laat, maar ik ben bezig geweest voor moederdag. Een kinderlijk kaartje aan een klein boeketje, een ontbijtje, en je hebt een voor moederdag bruikbare stockfoto. Als keyword zet ik er ook verjaardag bij, want dat zou maar zo kunnen als moeder jarig is. eigenlijk moet je themafoto’s zoals deze ca 3 maanden van te voren klaar hebben staan. De praktijk leert echter dat er erg veel last minute gebruikers zijn, die, zoals van de week met paasfoto’s, zelfs nog na de betreffende feestdagen downloaden! Dus dit thema daar kan je nog van alles mee doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: