Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Even stilte …

Even stilte, maar dat wil niet zeggen dat ik niets doe. Inmiddels heb ik een enorme voorraad foto’s waar ik er vanochtend een plukje van heb bewerkt. Maar ik ben ook bezig met de montage van een documentaire, een levensverhaal, en die moet nu even voorrang hebben!
Vandaag heb ik uit deze serie bewerkt:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: