Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Feest op vakantie met de camera!

Je kunt mij geen groter plezier doen dan rondlopen in een vreemde omgeving, zoals bijvoorbeeld op een onbekende markt, en dan zoeken naar stockfoto’s. Mooi neergelegde groenten en fruit, viskramen, souvenirs, een markt is altijd leuk. En ja, er zijn mensen die dan juist vakantie houden, maar dat zijn de momenten dat ik ogen en lenzen šŸ˜‰ te kort kom. Zo liepen we een aantal maanden terug op de markt in Antalya, en daar trof ik deze vreemde rij halve mensen aan, leuk natuurlijk!!

Wat een markt in het buitenland ook meestal leuk maakt, dat is een veelheid aan souvenirs. Ik hoef die prullaria niet, maar mag heel graag ze toch een beetje mee naar huis nemen! hieronder enkele van de stockplaatjes die ik op de Turkse markt heb geschoten:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: