Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Bakken, dat is ook fotograferen

Tja, stockfotografie is niet alleen foto’s maken, maar vaak ook nadenken over wat verkoopt, en voorbereidingen doen. Zo mag ik graag kleien bv. , maar ook met vers fruit het nodige maken. Iets bakken, een taart (er staat een bruidstaart aan te komen de komende weken), of zoals nu, cupcakes. Ik heb cupcakes in alle kleuren van de regenboog gemaakt. Erg leuk om te doen, maar ontzettend veel werk! Gisteren en vandaag mee bezig geweest, met een goed resultaat. Lekker om een flinke map achter de hand te hebben met snel te bewerken, meestal geïsoleerde cupcakes voor de zwakkere momenten! En nu eerst weer de mappen met de personen bewerken, want daar wordt op gewacht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: