Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Vandaag workshop Macrofotografie gevolgd

Vandaag heb ik een workshop Macrofotografie gevolgd. Al vorig jaar had ik een enorm leuke workshop herfstfotografie gevolgd bij Louis Drent, op de Veluwe en de heide bij Ede, die enorm naar mijn zin was. Daar zijn o.a. deze twee foto’s van:

Vandaag was de workshop in Cadzand-bad, waarvandaan we naar natuurgebied het Zwin gingen, een eind rijden maar toch weer erg leerzaam en een aangename dag. Jammer was natuurlijk het weer, regen, afgewisseld met wat drogere momenten, maar al met al was het toch een waterige toestand. Maar wanneer je zo met z’n allen (8 cursisten) bezig bent, dan vergeet je het natte weer, en ben je gewoon druk bezig met de bijzondere wereld van macrofotografie. Meer informatie over de workshops vind je op de site van Louis: http://www.fotolouisdrent.nl/
Hieronder een aantal foto’s van vandaag:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: