Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Hard gewerkt om af te ronden

He he, eindelijk even alles op alles gezet, de shoot met de modellen in de Noord-Oostpolder is afgerond. Het was hard werken, elke foto vraagt z’n eigen bewerking. Wat zitten mensen tegenwoordig ook vol met merken! Onbewust, dat wel, maar shirts met logo, banden van onderbroeken die in beeld komen en stevig zijn bedrukt met het playboy-logo 😉 en schoenen die ineens een merk blijken te hebben, net als horloges, fotocamera’s en veel meer. Maar het is gelukt, en de shoot heeft uiteindelijk 200 heel bruikbare en mooie foto’s opgeleverd. Uploaden doe ik mondjesmaat, zo blijven er steeds nieuwe foto’s bovenaan staan bij de diverse stockbureaus. Morgen de foto’s op DVD zetten en naar de modellen sturen. Tammy en Martijn, ze komen eraan!

1 reactie

  1. Martijn

    Haha! Het playboy logo! Haha!
    Ik ben erg benieuwd.

    Deze zijn in ieder geval al erg tof. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: