Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Studiodag gehad voor productfotografie

Gisteren heb ik de dag in mijn studio doorgebracht, eindelijk weer eens een flinke partij productfoto’s gemaakt. Over twee weken ga ik op vakantie, en ik wil dan toch een voorraadje klaarhebben om gedurende de vakantie te uploaden. Doe je dat niet, dan zak je met name bij Shutterstock en Fotolia een eind terug, dat kost dus gewoon geld!

Dus veel foto’s, bedenk ze maar ;). Ik ben begonnen in de lichttent met een aantal eenvoudige plaatjes zoals hierboven. Daarna heb ik een kruiwagen zand gestort ;), en ben ik aan de gang gegaan. Vakantie, vakantie volgend jaar, maar ook voetbal tijdens de vakantie.

En nog veel meer. Eenvoudig te bewerken, dat is een voordeel. De cupcakes die ik een paar weken terug heb gemaakt zijn net zo snel te bewerken, dus ik ga nu als een speer zoveel mogelijk klaarzetten, en nu uploaden natuurlijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: