Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

NL-forum over stockfotografie

 

Ik heb een nieuw, Nederlandstalig forum opgericht over stockfotografie. In Nederland zijn heel wat stockfotografen actief, dat is te zien bij de stockbureaus. Ik wil met dit forum een gelegenheid bieden om met elkaar in contact te komen. Het doel van het forum is inspiratie opdoen, problemen en ervaringen uitwisselen die je ondervindt met stockbureaus, clubdagen organiseren (evt. in mijn studio, meteen een actieve en leuke dag ervan maken dus, ideeën uitwisselen en elkaar ermee helpen). Daarnaast zullen er mensen zijn die stockfotografie overwegen, en die kunnen op deze manier de benodigde informatie vinden. Er zijn internationale grote fora genoeg, maar daar is de voertaal Engels (dat ligt niet iedereen) en wordt uitsluitend veel gepraat (hier ook, maar er gebeurt dus veel meer).
Zelf ben ik veel met stockfotografie bezig, en vind ik het prettig om met andere mensen te praten over alles wat ik hierin tegenkom.  Het forum heet “Stockfotografie voor profs”. Natuurlijk ben je welkom, ook als je nog geen prof bent, maar het wel wilt worden. Heb je eigenlijk geen belangstelling voor stockfotografie, maar wil je vooral gezellig over fotografie in het algemeen praten, dan heeft lid worden geen zin. Daar zijn fora genoeg over.

Zoek jij dus een forum dat openstaat voor nieuwe leden die al stockfotograaf zijn of de intentie hebben dit te worden, dan ben je erg welkom. We zijn nu (18 mei 2012) nog maar met weinig, maar zien graag meer actieve leden komen. Ook wanneer je inhoudelijke vragen hebt over zaken die je hier op de blog tegenkomt, dan kun je die daar kwijt. Even registreren en lid worden dus.
Meld je aan bij : Stockfotografie voor Profs 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: