Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Almere


Vandaag moesten we even naar Almere, met het oog op de komende vakantie moest er een en ander bij de kampeermarkt worden gekocht. We hebben er een middagje uit van gemaakt, samen met hond. Eerst even naar de kampeermarkt, dan was dat achter de rug. Daarna zijn we even rond gaan kijken naar een mooi wandelgebied in de omgeving, en dat was snel gevonden langs de Noorderplas in Almere-stad. Wat is Flevoland eigenlijk mooi, en wat is de natuur snel gegroeid de laatste jaren!
Het was natuurlijk uitgelezen weer ervoor. We hebben ook nog even rondgekeken in een soort mini-dorpje, waar experimentele huizen stonden, maar die niet erg actueel waren. Het gras stond huizenhoog, en er was niemand te zien, ondanks dat er hier en daar wel een auto stond. De huizen waren wellicht niet helemaal op comfort gebouwd voor bewoning, hoewel het geheel er best leuk uitzag!
 
Na er wat te hebben rondgekeken zijn we naar het water gelopen, waar we boten zagen liggen die gebruikt konden worden als familie-BBQ op het water. Het zag er leuk uit, we hadden het al eens op TV gezien, maar nog nooit in Nederland.

Hond Branca was, net als wij, heel tevreden met de wandeling!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: