Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

We zijn in Frankrijk

We zijn onderweg in Frankrijk. Zaterdag zijn we vertrokken, en onderweg begon het te regenen. Onze eerste overnachting hebben we op een camperplaats in Arras gehouden, waar we met mooi weer aankwamen. We waren er aan het eind van de middag, hebben gegeten en zijn toen de stad ingelopen, dichtbij de camperplaats. We waren verrast door de stad, oude pleinen met prachtige gevels rondom, gezellige terrasjes en mooie kerken. Ik kon er zeker wel een aantal stockfoto’s maken, zoals details van de gevels. Daar was het licht mooi genoeg voor. Daarna terug naar de (overigens gratis, maar toch prima camperplaats gewandeld, en we zijn gaan slapen. De volgende dag zijn we op tijd
vertrokken voor onze rit naar de havenplaats Dieppe. Erg jammer, de regen viel inmiddels met bakken tegelijk naar beneden. Onderweg werd het even droog, en ik zag een leuk klein dorpje met mooie Normandische vakwerkhuisjes. Maar ja, toen we uitstapten ging het direct weer regenen, dus dat werd hem helaas niet. Dus verder naar Dieppe. En het wonder geschiedde, daar aangekomen trok de lucbt helemaal open, en lag Dieppe in de volle zon. Dat werd dus even feest met de camera! De camperplek was onderaan de krijtrotsen, een enorm leuke plaats waar heel wat camperaars een leuke plek vonden. We hebben ons snel geïnstalleerd en zijn de tad gaan verkennen. Dieppe heeft een mooie haven, zowel voor recreanten als voor grote zeeschepen, voornamelijk cruiseschepen.

Camperplaats Dieppe

We hebben langs de haven gelopen, en zijn later de oude binnenstad ingegaan, wat natuurlijk wel een beetje krap was om te fotograferen, maar hier en daar lukte dat toch nog wel een beetje, zoals het rijtje woningen dat typisch Normandisch was!

Normandië, grijs grijs grijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: