Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Het strand van Spanje

Het weer aan de westkust van Frankrijk was volkomen verziekt, wind en regen, en lage temperaturen. Niet bepaald een omgeving om de voorgenomen foto’s te kunnen maken. We zijn dwars door Frankrijk gereden naar de Spaanse Costa Brava, en daar waren gelukkig alle voorwaarden aanwezig om aan de gang te gaan!

Het zijn de oude thema’s, met altijd een variatie natuurlijk. Zo had ik een stoeltje meegenomen dat ik vond bij de kringloop, het is een kinderstoeltje, dat ik opnieuw heb bekleed met een oranje stukje canvas. Verder heb ik de cijfers 2013 bij mij, wie weet is er nog een reisbureau dat nog iets moet doen ;).

Tijdens het fotograferen heeft onze hond prinsheerlijk onder de parasol liggen wachten tot ik klaar was, en zeg nou zelf, hoe luxe wil je het allemaal hebben!

Kleine huisjes op het strand

Ik heb nog lang niet alles gefotografeerd wat ik bij mij heb, maar vandaag heb ik er in ieder geval een behoorlijk slinger aan kunnen geven! Ook de komende dagen staat er nog goed weer genoteerd voor hier, dus het zal vast wel in orde komen!

Spaans strand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: