Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Weer een weekje bezig

Inmiddels ben ik alweer een week terug van vakantie. Het was lastig om weer in het ritme te komen, maar natuurlijk lukt dat uiteindelijk wel. De tuin leverde een boel bloemen, en daar wilde ik, nu ze mooi stonden, een aantal foto’s mee maken. Dus veel bloemen geplukt deze week, maar ook veel andere foto’s gemaakt zoals fruit in diverse opstellingen, en andere productfoto’s.
Het zou als we eenmaal in Frankrijk wonen ook fantastisch zijn om een eigen boomgaard, en een eigen moestuin te hebben, waar ik dan steeds weer andere stillevens mee zou kunnen maken!

Nu heb ik mij getroost met een tomatenplant, toch een beetje moestuin dus ;). Uit Frankrijk had ik nog wat mooi gekleurde macarons meegenomen, daar heb ik vandaag ook nog mee “gespeeld”.

Verder heb ik van de week veel foto’s bewerkt, studiofoto’s en vakantiefoto’s. 

 

Ik heb kennis gemaakt met Dominique, zij komt 1 augustus in de studio, en ik ben nu druk bezig met het maken van plannen. Ik wil o.a een soort jaren sixties foto’s maken, met een gekleurde achtergrond, vandaag heb ik al een bloesje en shirtje gevonden, erg leuk! Misschien is er helemaal geen markt voor, maar soms is het ook wel leuk om daar eens geen rekening mee te houden toch?
En we zullen zeker ook foto’s maken die wel verkopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: