Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Wat een zomerweek was dit!

Wat een fantastische zomerweek is dit geweest! En ja, een zonnetje, een mooie blauwe lucht boven het Nederlandse landschap, dat betekent er met de camera opuit trekken. zoeken naar die typisch Hollandse plaatjes, die iets zeggen over ons mooie land. Nederland verkoopt, dat kan je rustig stellen. Mits de foto’s natuurlijk bruikbaar zijn.
Maar met dit weer aan de slag is natuurlijk geen straf, en minstens zo creatief als in de studio.
We zijn in Noord-Nederland geweest, Friesland en Groningen.
En wat is het er prachtig. Wijdse landschappen, lieflijke dorpjes gebouwd op terpen (Friesland) en wierden (Groningen). En natuurlijk de waddenzee, die deze week meteen zorgde voor een koel briesje, wat hard nodig was. We kwamen ook in het havenplaatsje Zoutkamp, met de inmiddels al erg vaak gefotografeerde kleurige pakhuizen. Altijd een leuke uitdaging om ze eens anders vast proberen te leggen.
En als klap op de vuurpijl vandaag nog een tocht met een fluisterboot gemaakt over rivier de Eem naar Amersfoort. Kortom, deze week is het “to do” bestand weer uitgebreid met honderden foto’s. Van de winter hoef ik mij niet te vervelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: