Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Zaken doen

Vandaag was Jos in de studio. De bedoeling was een shoot te doen met Jos als zakenman, en dus strak in het pak. Dat hoef je Jos geen twee keer te zeggen, Jos ziet er altijd piekfijn uit, dus deze shoot was hem op het lijf geschreven. We zijn rustig begonnen met wat neutrale foto’s, maar al snel zijn we met het grote geld aan de gang gegaan. Het blijkt bij een bank nog een hele toer te zijn om de veel minder geliefde 100 euro biljetten te krijgen, maar dat was gelukt. stapels met geld, en ja, wat is er dan leuker dan met dat geld flink staan gooien?
De dure biljetten vlogen aan alle kanten in de rondte, het is altijd gokken of je ze goed in beeld krijgt, en dat ging natuurlijk niet in een keer goed, zodat we een aantal keer alles weer bij elkaar moesten pakken. Maar uiteindelijk is er een prachtige regen van kostbare biljetten ontstaan, hier en daar een beetje geholpen door Photoshop, voor de gelijke verdeling.

In ieder geval hebben we ondanks alle pogingen het geld goed in beeld te krijgen een goed humeur gehouden, en hebben we ook daarna nog een aantal leuke opnamen gemaakt. Misschien niet zo origineel allemaal, maar ik wilde beslist deze foto’s nog eens aan mijn portfolio toevoegen! De makelaar kwam ook nog even langs, en bood mij de sleutels van mijn nieuw aangeschafte huis aan. Daarna werd het voor Jos tijd om op vakantie te gaan, Jos, veel plezier!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: