Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Buurman Kees was jarig en …

Afgelopen zondag was ik op de verjaardag van buurman Kees. En bij een verjaardag horen kadootjes. Eén van de kadootjes sprak al direct tot mijn verbeelding, Kees kreeg een enorme pompoen van 24.5 kilo zwaar. Ja, wat moet je ermee? Op de foto natuurlijk! Het was gezellig, Kees was in een goede bui ;), en dus spraken we af voor vandaag in de studio.
En het werd precies zoals ik het plaatje zondag al voor mij zag, Kees als tuinman was een prachtig beeld!
Dat de pompoen behoorlijk wat gewicht in de schaal legde, mocht ook worden gezien. Even gewacht met de opname, zodat ook de kleur van het gezicht wat beter bij de inspanning paste!

Kees is de perfecte tuinman, altijd in een goed humeur, en hij produceert prima groenten. Een mooi plaatje voor op een zakje groentenzaad oid? Je moet de toepassingen er maar even bij bedenken! Wie weet, zien we Kees nog eens op een gigia-reclame bij de Intratuin. Maar als dat niet gebeurt, en als de foto’s zelfs helemaal niet verkopen, we hebben gelachen en een leuke ochtend gehad, met een grappige fotoserie als resultaat. Kees, bedankt voor je zware inspanning!

2 reacties

  1. remco69

    he von, grappig die buurman maar een beetje te braaf voor goeie verkopen ha ha
    voor foto met henneptak kun je tenminste goeie prijs vragen en als ons doel van hennep niet roken is, dan is de nederlandse wet in orde. Er zijn bijna geen foto’s hiervan en ik vind het prachtig. Ook coffeeshops met hun marketing en strijd in de toekomst. x Remco

    • ivonnewierink2

      Ja, braaf, maar een brede markt, en daarom met name voor stockfotografie heel bruikbaar! We overleggen nog over de shoot met jou 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: