Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Veelzijdig model Remco

Vandaag is Remco in de studio geweest. Remco bleek een zeer veelzijdig model te zijn, goed in acteren, en zelf goed meedenkend.
Natuurlijk is de shoot helemaal voorbereid. Ik heb altijd een uitgebreide lijst met mogelijke opnamen, waar de attributen uiteraard dan voor aanwezig zijn, in dit geval een coproductie, we hadden allebei voldoende materiaal.

Ondanks de uitgebreide voorbereiding was er nog volop gelegenheid voor improvisatie. De man met stormlamp, rechts hiervan, is zo’n geimproviseerd beeld. Geen idee wat een klant ermee moet, maar toch grappig šŸ˜‰

Toen we eenmaal een beetje warmgelopen waren (zelfs letterlijk, wat was het warm!) zijn we met sport aan de gang gegaan. Verschillende takken van sport hebben we vastgelegd, zelfs de mountainbike was de studio in gereden!
Uiteraard is er tussendoor gerust, koffie en fris gedronken, en werd er tussen de middag een lunch gebracht ;). Luxe hoor! Na de toerist en de sport, en nog veel meer, ging Remco strak in het pak om de zakenwereld nog even vast te leggen. Ook dit ging hartstikke leuk, en ook hierbij hebben we nog flink geimproviseerd, naast de voorbereide foto’s. Ā Er waren stress-momenten, depressies en blijdschap na opslag en tevredenheid. Erg leuk allemaal
Remco wil best nog eens komen, Remco, ik ben voor, bedankt voor vandaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: