Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

10 jaar Dierenkliniek Den dolder

Afgelopen zaterdag heb ik een voor mij ongewone klus gedaan, ik heb het feest in het kader van het 10-jarig bestaan van Dierenkliniek Den dolder verslagen. Reportage-achtig werk, laten zien wat er die dag zoal gebeurt. Ik doe dit soort dingen eigenlijk nooit, ik beperk mij meestal tot echte stockactiviteiten, maar dit vond ik wel eens leuk om te doen, dus, daar ging ik.
Lastig, vaak veel mensen in een kleine ruimte, buiten afwisselend regen en zonneschijn, kortom, alle ingrediënten waren aanwezig om het mij flink lastig te maken. Studio-ruimte en -licht zijn dan toch eigenlijk erg eenvoudig!
Het werd dus al vrij snel een drukte van belang. Het is niet aan mij om hier persoonsfoto’s te tonen, dus ik beperk mij even tot enkele foto’s die ik met wat bewerken ook nog voor stock kan gebruiken.
Zelf kom ik al jaren met mijn huisdieren bij deze Dierenkliniek Den Dolder, waar Joost en Martijntje van der Veer de scepter zwaaien. Een uitermate kundig team, met veel liefde voor de dieren die in behandeling zijn.

De dag begon met koffie en rondleidingen en een knuffeldierenspreekuur waar met veel aandacht en geduld vandaag de knuffeldieren aan de beurt waren, waarbij professionele hechtingen niet werden geschuwd. Kinderen stonden in de rij voor verdovingen, verbandjes, hechtingen en pleisters voor hun lievelingsdieren. Daarna verzamelden veel twee- en viervoeters zich buiten voor de hondenparade, waar 50 honden met enthousiasme over de rode loper renden, waarbij zij enthousiast hun bazen meetrokken.

Over elke hond werd iets verteld, en er werden kunstjes vertoond etc., allemaal erg leuk om te zien en de deelnemers hadden duidelijk plezier. Binnen hingen al veel ballonnen klaar tegen het plafond, bedoeld voor de ballonnenwedstrijd waarvoor veel van de aanwezige kinderen kaartjes invulden. Dat waren natuurlijk wel weer leuke mogelijke stockfoto’s! Ik vertrok toen de bar open ging, en heb de rest van de avond gebruikt om de 250 overgebleven foto’s toch nog maar een beetje te bewerken. De foto’s zijn inmiddels afgeleverd en in goede aarde gevallen. Joost en Martijntje, op naar de volgende 10 jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: