Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Rondwandeling Rotterdam

Vandaag ben ik meegeweest met een aantal fotografen voor een rondwandeling door Rotterdam. De dag begon met regen, maar eindigde gelukkig in een zonovergoten havenstad. De organisatie lag in handen van Fotogroep Soest, een forum met enthousiaste fotografen die regelmatig uitstapjes en leerzame activiteiten organiseren. De wandeling werd in het bijzonder georganiseerd door “buitenlid”
Ron, die samen met zijn dochter een ware prestatie heeft neergezet. We kregen bij aankomst zelfs een setje informatie en kaartjes van de stad Rotterdam. Van elke plek wist Ron een aantal wetenswaardigwaardigheden te vertellen. Wist jij bijvoorbeeld dat de betekenis van “fiscus” mandje is? Ron wel en nu wij ook allemaal šŸ˜‰
We liepen via de haven naar Delfshaven, waar ik echt nog nooit was geweest. Een authentiek stukje Rotterdam, met grachtjes en bruggetjes, dat mij sterk aan 020 deed denken!
Eerst koffie, en tijdens deze gezellige pauze begon de regen met bakken tegelijk naar beneden te vallen. Na een tweede kop, besloten we toch maar naar buiten te gaan, immers, het kon de hele dag wel regenen!
We hebben rond de gracht gelopen, onderweg toch nog wel een paar mooie platen kunnen maken van deze leuke wijk!

Daarna zijn we via de binnenstad en het maritiem museum terug gelopen naar de Euromast, waar we ook zijn begonnen. Onderweg werd het weer werkelijk prachtig, mooie wolkenluchten en een enthousiaste zon. Bij de Euromast werd inmiddels druk gesport, er waren mensen aan het abseilen. Iedereen zijn eigen hobby, maar ik houd het toch maar bij fotograferen ;), en met dit soort dagen blijf ik enthousiast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: