Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Rob in de studio

Gisteravond was het zover, al enige tijd was er sprake van dat Rob in de studio zou komen,
en nu was dus het moment daar. Ik had al enige tijd ideeën verzameld, die pasten bij de persoon Rob. Zelf had hij ook nog wel wat inbreng, zoals een fiets-outfit (inclusief fiets) en een leren motorpak.
We begonnen met een te gek  jasje dat Rob had meegenomen, waarvan ik mij afvraag of deze door de reviewer wordt doorgelaten. Het jasje is zelfgemaakt en uniek, maar ja, de stof he?
In ieder geval zijn er genoeg andere opnamen, zoals de uitgebreide scheerscène. Het feit dat Rob haarloos is, is uiteraard flink uitgebuit 😉

Rob had aanvankelijk “nee” gezegd op mijn verzoek een keer te komen poseren, maar na de shoot met dochter Doninique was de kogel door de kerk, en besloot hij alsnog “ja” te zeggen.

Gelukkig maar, want in een avond hebben we een enorme hoeveelheid heel gave foto’s gemaakt, heel veel verschillende shots met verschillende outfits en “typetjes” . Erg leuk. Wat een stuk minder was was hetgeen Rob op het eind van de sessie deed. Ik had net een nieuwe witte achtergrondrol in gebruik genomen en ik ben daar dan altijd extra zuinig op. Maar ja, geef een schilder verf en kwasten en hij gaat los. Nou ja, gelukkig blijven de bruikbare foto’s over, al kan ik de achterwand wel weggooien 😦
Rob, bedankt 😉 !!

2 reacties

  1. Geweldig!! Wat een fantasie en inspiratie heb jij! Mag ik er een heeeel klein beetje van? Alsjeblieft…….!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: