Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Schouwen-Duiveland in beeld

We zijn een aantal dagen naar Schouwen-Duiveland geweest.  Gelukkig met voldoende mooi weer, want dat was
het grootste risico. Maar we hebben voldoende zon-uren gehad om een mooie fotoreportage te maken.  We hebben Schouwen-Duiveland van west naar oost gereden, onze standplaats was in Renesse, waar wij met de camper op een prachtige camping aan zee stonden, camping Strandpark De Zeeuwse kust een aanrader wanneer je ooit naar Renesse wilt. Mooie plekken, loopafstand naar het strand, prima zwembad en alle comfort die een camping kan bieden.
We hebben veel gelopen, langs het strand, en door de typische dorpjes op Schouwen-Duiveland.
Ik vind het altijd een sport om stockfoto’s te zoeken en/of te maken. Wat te denken van een eenzaam tentje midden op het strand? Met in de achtergrond onherkenbare sporters, druk bezig met kitesurfen? Of de bloemen in het restaurant waar we iets dronken? Altijd leuk als stockfoto’s. Maar ook de vergezichten van Zeeland, natuurgebieden, dorpjes, dijkhuisjes zijn leuk om vast te leggen, en bruikbaar als stockfoto’s. Ze zullen minder vaak verkopen dan studiofoto’s, maar daar staat tegenover dat ze veel origineler zijn, en derhalve veel langer doorverkopen, daar waar studiofoto’s op enig moment ondersneeuwen onder concurrende foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: