Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Senna en Zsofi op bezoek

Vandaag waren Senna (volledige naam: Chloe from the beaten track) en Zsofi (Tribal Hunters Reign of Love) op bezoek in de studio. Klinkende namen voor een hoogstaand ras, de Gordon Setter. Wat een prachtige dieren zijn dat. Senna, de moeder, en pup Zsofi (wow, wat een beauty, die wordt ws. net zo mooi langharig als Lego, haar pappa!) lieten duidelijk zien dat ze van adel waren, prachtig hoog op de poten, en de bijbehorende, arrogante blik in de ogen. Die ogen zeiden genoeg, we gaan GEEN foto’s maken vandaag. Baasje Gennaro moest dan ook heel wat trucs en koekjes uit de kast halen om de honden te bewegen toch tenminste aan een paar foto’s bij te dragen ;).
De dames bleken uiteindelijk nog heel wat in de kast te hebben. Wanneer je aan het eind van een dergelijke shoot 5 fraaie foto’s hebt, dan mag je je handen dichtknijpen, maar daar zijn de meisjes ruimschoots overheen gegaan. Trots werd geposeerd met de sfeervolle vlinderdasjes, iets dat hoort bij de statige uitstraling van deze dieren. Mijn voorkeur heeft dit dan ook, veel meer dan de grappige elfenmuts, die schots en scheef op de kop bleek te staan, en wat meer aanpassingen nodig had ;), maar uiteindelijk  toch ook wel iets bleek te hebben op de kop van Senna!
Zoon Enzo liep bedrijvig heen en weer naar de keuken voor nieuwe aanvoer van water, want studiolampen maken dorstig. Er werd dan ook gretig gedronken, met als gevolg dat pup Zsofi slechts 3 seconden met gekruiste achterpootjes liep (dat zag natuurlijk niemand 😉 ) en toen de plas op het achtergrondpapier liet lopen. Tja, dat kan gebeuren als je een half jaar oud bent, en in zo’n nerveus-makende omgeving rondloopt! Gelukkig was de keukenrol geduldig, en konden we snel weer doorgaan met het maken van leuke foto’s. Aan het eind van de sessie was nog een leuke foto met een paar superkluiven gepland, die de meiden mee naar huis mochten nemen. Senna wilde het nog wel proberen, maar Zsofi hield het voor gezien. Bang dat het iemand op zou vallen sloop ze weg, met medeneming van de buit ;). Maar het is een gouden stel, en wie meer over deze ondeugende dames wil lezen moet maar eens een kijkje nemen op de kennel van baasje Nathalie:  Tribal hunters

Wegwezen hier …

Advertenties

9 reacties

 1. We vonden het een hele leuke middag! Bedankt voor de gastvrijheid. Senna en Zsofi waren uitgeteld toen ze thuis kwamen. Nu zijn ze al weer uren bezig met kluiven aan hun mega kluif!. We kijken uit naar alle fotos. Fijn weekend. Groetjes Gennaro en Nathalie.

 2. Bjorn

  Wij komen wel met onze pup Nakal. Erg mooie en grappige fotos!
  Lijkt me geweldig om al die schatjes samen op de foto (proberen) te krijgen.

  • hahahaha, ik vrees dat twee op de foto krijgen de baasjes vandaag al niet in de koude kleren ging zitten 😉

 3. Wauw geweldige foto’s!

 4. Ivonne, Nakal is het zusje van Zsofi 🙂 misschien een leuk idee voor de 1jarige reunie?

 5. Jolanda

  Leuk een foto van Tribal Beau met haar hanekam 😉

 6. Wat een leuke foto’s! en zo grappig met al die mutsjes op. Wat een prachtige honden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: