Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

In de sportschool

Afgelopen vrijdag ben ik naar Malden geweest waar ik een afspraak had in de plaatselijke sportschool. De afspraak was met de firma Belly Attack , een uniek concept om met name de buikzone af te laten slanken tijdens het sporten door middel van infrarood stralen, die via een speciale band om de taille diep in het lichaam doordringen. Kijk op de site wanneer je daar meer over wilt weten. 
Het idee was dat er foto’s gemaakt zouden worden voor Belly Attack, en dat er ook voldoende ruimte zou zijn om stockfoto’s te maken.
Dat hebben we dus gedaan, en het is echt heel erg leuk geweest, met, naar ik verwacht, ook een aantal leuke stockfoto’s. Naast de opnamen in de zaal hebben we ook foto’s gemaakt in studiosetting, ik had mijn bepaald niet portable flitsers hiervoor meegenomen.

Er waren vier meisjes en twee jongens, en dat zorgde ervoor dat er heel verschillende foto’s gemaakt konden worden.
Naast de zaal met apparatuur beneden was er een grote oefenzaal boven, maar al snel kwamen we tot de ontdekking dat de omstandigheden, zoals licht, en een bar langs de muur toch niet zorgden voor optimale omstandigheden. Daarna zijn we nog naar de Suspensionzaal gegaan, een nieuw concept waarmee je werkelijk al je spieren in je lichaam kunt trainen. Nog niet bij elke sportschool in gebruik, maar dit gaat zeker een trend worden!

Kortom, het was een was een enorm leuke ervaring om dit eens allemaal vast te leggen, en het idee om op deze manier elkaar van dienst te zijn is uitstekend bevallen. Met veel dank aan alle enthousiaste modellen, en sportcentrum Piazza in Malden!

1 reactie

  1. Beste Ivonne leuke Blog en bedankt voor de fijne samenwerking

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: