Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Naar buiten!

Vandaag is er een dik pak sneeuw gevallen. Nou kan ik natuurlijk het bos ingaan, waar, zoals ik tijdens een wandeling zag, mooie plaatjes zijn te maken. Maar, voor stockdoeleinden, die zijn er al zo ontzettend veel, en in de meest mooie weersomstandigheden, met blauwe luchten en een zonnetje erbij. Maar het is toch leuk om iets met die sneeuw te doen. Dus wat spulletjes bij elkaar gepakt en lekker in de tuin aan de gang gegaan. Zie hier het resultaat, kerstkaarten van maken misschien 😉 ?Pink rose in the snow with lantern

Two Snowmen outdoor

Little Christmas deer in snow

3 reacties

 1. Wauw, Ivonne, je maakt prachtige foto’s, en wat heb je veel stockfoto’s in de verkoop staan zeg! Respect hoor! Ik doe zelf ook wat stock, maar momenteel alleen via Getty Images, ik schiet niet (altijd) bewust met stock in gedachten, ik maak wat ik leuk vind, en als Getty ze wil hebben, prima. Ik ben ook geen professional zoals jij, ik heb mezelf wat leren fotograferen, maar moet nog veel leren hoor. Ik vind het wel super leuk om te doen, mijn grootste en meest tijdverslindende hobby, 🙂 Ik ga je zeker volgen, leuk dat je mij ook volgt!

  groetjes, Elly

  • Dank je wel! Je zou beter kunnen proberen bij shutterstock binnen te komen (is vaak erg lastig) maar de verdiensten zijn een stuk beter! Probeer je 10 mooiste (en op 100% scherpe) foto’s eens te uploaden bij shutterstock. Geld verdienen is toch nooit weg? Kijk even rond bij Shutterstock, je kunt ook zien wat het beste verkoopt daar (ik zet hier even mijn link bij, want als je via deze link je aan zou melden, dan verdien ik ook nog 3 dollarcent aan een verkoop van jou (en jij merkt daar niets van, je verdient er niet minder door). Vanaf dat ik binnen was bij shutterstock, was ik verslaafd aan geld maken met foto’s 😉 link Shutterstock
   Als je hulp nodig hebt ergens mee, kom maar op!

   • oei, dan moet ik eens heel lang en goed gaan spitten door zo’n 20.000 bestanden… hahaha, maar je hebt gelijk, wie niet waagt wie niet wint. (en ik kan wel wat geld gebruiken…) Dank je voor de tip!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: