Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Pasen komt er weer aan

Stockfotografie is een cyclische bedoening, je bent nog niet klaar met kerstmis, of Valentijnsdag en Pasen staan alweer voor de deur. Het ontbreekt mij wel eens aan inspiratie, om ieder keer opnieuw iets te bedenken. Ik hoop iets te vinden wat nog niet bestaat, maar er zijn alleen al bij shutterstock meer dan 20 miljoen foto’s. Neem van mij aan dat daar tientallen duizenden paasfoto’s tussen zitten. Oftewel, wat moet ik nu weer bedenken om op te vallen met mijn foto’s?
Gisteren ben ik met letters bezig geweest. Het is uitproberen, mogelijk zit er niemand op te wachten. Maar het was in ieder geval leuk om te doen, en aangezien dat de hoofdreden is dat ik met stockfotografie bezig ben, heb ik met deze letters gespeeld. Onderstaand een voorbeeld van een foto, het is in ieder geval heel erg pasen, eens?

Happy easter with eggs and chicks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: