Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Stoere Jack deed het toch maar!

Je zal toch maar een puppy zijn van net zes weken oud, je moet de wereld nog leren kennen, en dan meteen als fotomodel in het diepe gegooid worden! Six weeks old Jack RusselMaar Jack deed het vandaag toch maar, en beslist niet onverdienstelijk. De glasplaat in de lichttent was eerst nog wat eng, en koud, en glad, en de lichtflitsen niet leuk, maar beiden waren al na 5 minuten gewend, en vanaf dat moment gooide Jack al zijn puppy-charmes in de strijd. Is het geen dotje? Of mag je dat niet zeggen van zo’n stoere gozer!

Daags tevoren had ik de nodige attributen gehaald en/of klaargezet, zodat we achter elkaar door konden gaan. Jack was goed wakker, en had er zin in, er viel dan ook van alles te ontdekken. Want wat te denken van een grasveld vol met bloemen, die nergens naar roken, maar waar je wel lekker op kon kauwen?Puppy dog sniffing at flowers

Of een enorm koffiekopje, waarin het net leek of jij kon worden opgedronken, maar wat toch wel lekker zat, omdat er een lekker zacht doekje in was gelegd? Een beetje gek was het natuurlijk wel!
Six weeks old Jack Russel in big coffee cupMaar gelukkig kwam er ook een rustpauze, de flitsers waren lekker warm, de stoel aangenaam zacht, en even werd de droom bijna werkelijkheid, Jack aan het relaxen op het strand. Een momentopname, dat wel, maar toch een gouden foto!
Beach puppyHet hoogtepunt kwam voor Jack toen zijn baasje hem optilde, en hoog boven de grond vasthield, lekker warm, en veilig. Jack dacht meteen aan een lekker hapje! Hij likte zijn bek erbij af. En nu is het alweer een paar uur later. Jack is vanmiddag ook nog op stap geweest, en ik hoorde van zijn baasje dat hij nu sliep als een roosje. Uitgeput, maar wat een indrukken en wat een dag! Goed gedaan Jack, kom je nog eens terug?
Holding cute puppy in hands

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: