Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Ai, dat is dus niet handig…

Old woman with broken wrist in gypsumVoor een fotograaf niet handig, en nog wel gebeurd in de studio, zucht. Maar wel weer een aantal stockfoto’s natuurlijk ;). As zaterdag heeft de Club voor professionele stockfotografen de jaarlijkse fotodag (zie plaatje rechts van dit bericht) , met 5 fotografen in de studio, en een tweetal modellen erbij. Hartstikke leuk natuurlijk, maar erg onhandig allemaal met 1 hand! Enfin, als eerst de pijn maar weggaat, dan kan ik nog wel iets. Natuurlijk komt er na zaterdag een update, dat wordt vast een topdag, met of zonder twee handen 😉

Broken wrist in gypsum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: