Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Mooi weer uitbuiten

In Nederland is het zoals altijd hollen of stilstaan, dus het is of studiowerk of buitenwerk, en het laatste is verreweg het leukste om te doen! Afgelopen week moesten mijn camera-sensoren worden gereinigd, dat wilde ik in ieder geval voor de vakantie doen. Dus naar de Nikon-service in Beverwijk. Een goede reden, met het mooie weer, om naar het strand van IJmuiden te gaan. We waren toch in de buurt, en dan met een schone camera, want een blauwe lucht met stof op je sensor, daar word je nou eenmaal niet vrolijk van.   Het was prima geregeld, compleet met een speciaal voor NPS-leden gereserveerde parkeerplaats voor de deur! We moesten even wachten, maar na ca. een uur stonden we weer buiten, compleet met schone camera’s. Dan naar IJmuiden.
Onderweg zag ik dat landgoed Beeckestijn prachtig in het zonnetje lag, dus nog even gestopt.Estate Beeckestijn in Holland
Op het strand lonkten de strandhuisjes, altijd leuk, zeker met die boten die zo vlak langs de huisjes IJmuiden binnen lijken te varen! Het weer was subliem, hoewel een paar mooie witte wolken bij mij altijd wel welkom zijn. Nog even de duinen in geklauterd, en een wandeling rondom het binnenmeer gemaakt. Het heeft weer een flinke map met leuke strandfoto’s opgeleverd, lekker voor de rustige momenten, hoewel die steeds minder voorkomen. Alleen, de lucht, tja, daar zitten nog echt teveel stofjes in, ondanks dat ik binnen een uur na reinigen mijn eerste foto’s heb gemaakt, en die dag geen lens heb verwisseld. Dat is nou weer jammer.
Beach huts in HollandStacked empty beds at the beachSenior man hiking with dog

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: