Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Nikkor 500mm F4 en body D7100 gekocht

Gisteren heb ik de stap gewaagd, ik had al eens eerder de Nikkor 500mm F4 gehuurd die ik een paar dagen op Texel heb gebruikt. Een dijk van een lens, maar loodzwaar. Vervoer deed ik dan ook met een Beach-rolley, een canvas wagentje, ooit aangeschaft voor vervoer van videospullen. Dat wagentje moet ik nu dus vaker inzetten, want ik kan deze lens + camera niet dragen. Een beperking, maar op Texel kon ik ermee leven.
Bij deze lens heb ik de Nikon D7100 gekocht, bewust een cropcamera om veel zoombereik te hebben. En de extender 1.7 is in bestelling, die gaat deze week binnenkomen.

Deze combinatie gaat uiteraard mee op vakantie naar Frankrijk, ik hoop natuurlijk veel moois voor de lens te krijgen. Vandaag al even gespeeld bij de vijver tegenover ons huis, waar ook al een beetje “wildlife” te zien is. Niet alles was gelukt, maar ik moet nog leren er goed mee om te gaan. Met onderstaande foto’s ben ik al erg blij, wordt dus vervolgd.

Canada goose Eurasian coot on nest Young goose Young Canada goose Young woman Young woman Young gooses laying in grass

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: